Bbloc alimentar < Administrativ
Asigura prepararea hranei la un
numar de 16754 bolnavi anual, fiind servite un numar de 491725 mese, intr-o
varietate mare de meniuri (regimuri): regim desodat, digestiv, comun, dizenterie,
hepatic I si II, regim lehuze, pediatrie (1-3ani), regim TBC, boli cronice,
copii 3-16 ani, TBC desodat, diabet, copii 0-1 an, hepatite 1-3 ani, hepatite
3-16 ani.
Personal: 7 bucatari, 1 asistent
dietetician
Structura: bucatarie, camera
zarzavat, camera carne cruda, camera oua, camera patiserie, camera depozit
vesela, depozit alimente
Dotare: masina de gatit cu gaz
metan, marmite, feliator alimente, masina tocat carne, masina tocat zarzavat,
echipamente frigorifice, spalatoare si mese de lucru din inox, vesela din inox
si portelan, spatii de depozitare.