Bbloc alimentar < Administrativ

 

 

Asigura prepararea hranei la un numar de 16754 bolnavi anual, fiind servite un numar de 491725 mese, intr-o varietate mare de meniuri (regimuri): regim desodat, digestiv, comun, dizenterie, hepatic I si II, regim lehuze, pediatrie (1-3ani), regim TBC, boli cronice, copii 3-16 ani, TBC desodat, diabet, copii 0-1 an, hepatite 1-3 ani, hepatite 3-16 ani.

Personal: 7 bucatari, 1 asistent dietetician

Structura: bucatarie, camera zarzavat, camera carne cruda, camera oua, camera patiserie, camera depozit vesela, depozit alimente

Dotare: masina de gatit cu gaz metan, marmite, feliator alimente, masina tocat carne, masina tocat zarzavat, echipamente frigorifice, spalatoare si mese de lucru din inox, vesela din inox si portelan, spatii de depozitare.